Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за подкалникова кора за преден калник.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за подкалникова кора за преден калник.

Здравейте,колеги интересуваме,ставали подкалникова кора за преден десен калник на Алфа-159,да се сложи и дали ще пасне за Алфа-Брера.Въпросът ми е с цел да заменя предна десна подкалникова кора,защото моята е спукана.По принцип двата автомобила имат доста идентични възли и агрегати за това е питането ми.

По Е-пер са с различни номера - на Брера е 50511730, а на 159 - 50503923.

Обикновено ако са еднакви, са с еднакви номера. Но не е гаранция че не са взаимозаменяеми де.
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:34.

Comment

Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
        По Е-пер са с различни номера - на Брера е 50511730, а на 159 - 50503923.

Обикновено ако са еднакви, са с еднакви номера. Но не е гаранция че не са взаимозаменяеми де.
        Тук си в огромна грешка,точно при италианците два еднакви детайла за две различни коли,са с разлчини номера................естествено съм сигурен,че за Брера вероятно е и по-скъп.

---------- Post added at 11:09 ---------- Previous post was at 11:08 ----------

Първоначално публикувано от Иво Маринов Покажи съобщение
        Здравейте,колеги интересуваме,ставали подкалникова кора за преден десен калник на Алфа-159,да се сложи и дали ще пасне за Алфа-Брера.Въпросът ми е с цел да заменя предна десна подкалникова кора,защото моята е спукана.По принцип двата автомобила имат доста идентични възли и агрегати за това е питането ми.
        Според мен би трябвало да стане,мисля че са еднакви,разликите отпред са само в бронята.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 23:34.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
            Ако бяха взаимозаменяеми, в "ибея" щяха да го потвърдят.
            В Ибей повечето продавачи продават по оргинални номера,проверени в Епер,което води пак до никъде .............
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
            X